Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      John Logan se va întoarce pentru a scrie cel de-al 24-lea film James Bond

      26 octombrie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      Din cauza colapsului financiar al companiei MGM,  timp de patru ani, de la filmul James Bond, „Quantum of Solace” până în prezent, nu s-a mai realizat nici unul. Producătorii francizei nu au de gând ca acest lucru să se repete, mai ales că noua peliculă, „Skyfall” primeşte tot mai multe recenzii pozitive.

       

      Potrivit Daily Mail, scenaristul nominalizat la Oscar, John Logan (Gladiator) se va întoarce pentru a scrie următorul film din celebra serie. Diferenţa este că Logan va scrie scenariul singur.

       

      Ultimele cinci filme – Skyfall, Quantum of Solace, Casino Royale, Die Another Day, The World Is Not Enough – au fost scrise în colaborare cu Neal Purvis şi Robert Wade.


      Dat fiind faptul că Logan a ajutat la realizarea unuia dintre cele mai bune filme de acest gen, atunci ar trebui să ne bucurăm că se va întoarce pentru a scrie şi următorul proiect.

       

      În ceea ce priveşte data lansării peliculei, producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli speră că vor începe filmările anul viitor, la Pinewood Studios (şi în alte locaţii exotice).

       

      Având în vedere că celelalte filme Bond de la „The World Is Not Enough” până în prezent, au fost lansate în luna noiembrie, probabil cel de-al 24-lea va avea premiera în toamna anului 2014.

       

       

      Sursa: collider.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor