Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Johnny Depp s-a mutat din nou în SUA ca să nu plătească impozite în Franţa

      7 noiembrie 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorul american Johnny Depp s-a mutat din nou în Statele Unite ale Americii, deoarece nu a dorit să devină rezident permanent în Franţa şi să plătească impozite în această ţară.

       

      Starul american şi partenera lui de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, au luat, în anii 1990, decizia de a locui şi a-şi creşte copiii în Franţa, pentru a se afla cât mai departe de Hollywood, informează contactmusic.com.


      Recent, însă, Johnny Depp s-a mutat cu familia lui în Statele Unite ale Americii, după ce oficialităţile franceze i-au cerut să devină rezident permanent, iar starul s-a temut că va fi obligat să plătească impozite în ambele ţări.

       

      "Ei bine, m-am întors (în Statele Unite, n.r.). Am plecat pentru că Franţa voia o parte din mine. Voiau ca eu să devin rezident permanent. Voiau ca eu să am statutul de rezident permanent, iar acesta schimbă totul. De fapt, voiau doar bani. Nu sunt pregătit pentru a renunţa la cetăţenia mea americană", a declarat Johnny Depp pentru publicaţia britanică The Guardian.


      Potrivit actorului, dacă va petrece în Franţa mai mult de 183 de zile într-un an, el va fi obligat să plătească impozite atât în această ţară, cât şi în Statele Unite.


      Starul de la Hollywood locuieşte de mulţi ani într-o fermă din sudul Franţei alături de cântăreaţa Vanessa Paradis, cuplul având reşedinţe de vacanţă în Hawaii, West Hollywood, comitatul Somerset din Marea Britanie şi în Bahamas.

       

       

      Sursa: mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor