Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Johnny Depp şi Armie Hammer apar în noile imagini de la filmările peliculei “The Lone Ranger”

      2 octombrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      După 150 de zile, filmările la pelicula lui Gore VerbinskiThe Lone Ranger” au luat sfârşit. Datorită problemelor legate de buget, filmările au fost întarziate şi, prin urmare, procesul de producţie al acestui film nu a fost deloc uşor.

       

      Conform publicaţiei THR, când, în sfârşit, filmările au fost demarate, procesul de producţie a fost grav afectat din cauza prafului şi furtunilor de nisip, de moartea unui membru al echipei de filmare şi de accidentarea lui Johnny Depp, fapt care a determinat suplimentarea bugetului iniţial (de 215 milione de dolari) alocat de Disney pentru acest proiect, cu încă 30 milioane de dolari.

       

      În timp ce studiourile Disney îşi organizează cât mai bine cheltuielile, blockbusterele regizate de Verbinski nu au fost niciodată ieftine, deşi chiar nu ştim motivele pentru care un film western ar implica costuri atât de mari, luând în vedere şi eventualele întarzieri.

       

      Într-un interviu acordat cotidianului USA Today, Gore Verbinski a declarat despre “The Lone Ranger” că “este un film despre o prietenie disfuncţională”: “Este povestea a doi indivizi care încep încătuşaţi unul de celălalt, la propriu şi la figurat şi care sfârşesc prin a avea aceeaşi misiune, însă cu viziuni total diferite. Se tot hârşie între ei şi au numeroase divergenţe“.  

       

      Despre personajul interpretat de Johnny, regizorul Verbinski face următoarele menţiuni: “Tonto este un şaman ciudat, renegat de către tribul său, care trăieşte în propria sa lume mistică, “purtând o pasăre deasupra capului” drept companion. Chiar dacă este împăiată, Tonto continuă să o hrănească cu seminţe”.

       

      Filmul îi are în distribuţie pe Armie Hammer, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson şi Helena Bonham Carter şi este programat să fie lansat în cinematografele din România în vara lui 2013. 

       

       

      Vezi fotografii

       

       

      Sursa: Collider

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor