Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jude Law va primi despagubiri in valoare de 200.000 de dolari

      25 ianuarie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Refacandu-si reputatia in urma unui conflict cu un ziar de scandal britanic, Jude Law va primi despagubiri in valoare de 200.000 de dolari, de indata ce va fi luata hotararea judecatoreasca.

       

      Potrivit rapoartelor, Rupert Murdoch a fost de acord sa se compenseze in fata celor trei persoane ce au fost afectate de articolele din tabloide, realizate prin hacuirea telefoanelor.

       

      Ziarul britanic de scandal, “News of the World” (care, in prezent, este desfiintat) a recunoscut ca a publicat 16 articole despre actorul din “Sherlock Holmes”, intre anii 2003 si 2006, folosind informatii obtinute prin hacuirea telefoanelor mobile.

       

      Intr-o declaratie recenta, Law a afirmat ca firma lui Murdoch era “dispusa sa faca orice pentru a-si vinde ziarele si implicit pentru a obtine bani, indiferent de impactul pe care l-ar fi putut avea asupra vietii oamenilor.”

       

      “Pentru mine, solutionarea acestui caz nu a avut niciodata legatura cu banii. Era vorba despre apararea drepturilor mele si de a afla ce s-a intamplat cu adevarat”, a declarat Jude presei.

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor