Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Julia Roberts, Kate Hudson şi Jennifer Aniston, în premieră împreună în comedia ,,Mamă, ce zi!”

      11 mai 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      La 26 de ani de la prima colaborare dintre celebrul regizor Gary Marshall şi actriţa Julia Roberts în cadrul legendarei comedii romantice ,,Pretty Woman”, cei doi îşi reunesc forţele şi revin pe marile ecrane din 13 mai, în filmul ,,Mamă, ce zi!, un eveniment cinematografic care a rezervat partituri principale şi pentru: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis si Kate Hudson.

       

      Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună o zi importantă. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi una memorabilă. „Mamă, ce zi!” este un film complex, amuzant şi emoţionant în care orice femeie se poate regăsi.

       

      Premiera comediei ,,Mamă, ce zi!” pe marile ecrane din România a fost salutată si de un număr impresionant de vedete, în cadrul unui amplu eveniment organizat de distribuitorul filmului Freeman Entertainment şi Beauty One, compania care de peste 10 ani este alegerea numarul unu a saloanelor de succes, oferind produse profesionale şi servicii de înfrumusetare de cea mai bună calitate.

       

      Adelina PestriţuIlinca VandiciAndreea AntonescuAlina LauferCristina CioranAlexia Talavutis, Raluca şi Denisa Tănase (Bambi), KamaraCamelia Bălţoi (Digi Tv) şi Mihaela Cozmolici (Utv) s-au simţit răsfăţate de echipele de stilişti prezente la eveniment şi au urmărit cu încântare comedia care le aduce pentru prima oară împreună pe marile ecrane pe Julia Roberts, Jennifer Aniston şi Kate Hudson.

       

      Distribuită de Freeman Entertainment, comedia romantică ,,Mamă, ce zi! are premiera în cinematografele din ţară pe data de 13 mai 2016.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor