Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jurământul (The Oath), un nou serial de acțiune, din 3 august la AXN

      28 iulie 2020, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Un nou serial de acțiune ajunge, în ultima lună de vară, pe micile ecrane.
      Din 3 august, primul sezon Jurământul (The Oath) poate fi văzut pe AXN, câte trei episoade în fiecare luni seară, de la ora 21.00, fiind urmat de cel de-al doilea din 24 august.

        

      Bazat pe o poveste reală, „Jurământul” este un serial tip dramă de acțiune creat de Joe Halpin (Chicago P.D., Hawaii Five-0), cu Anne Clements (StartUP) și Curtis “50 Cent” Jackson producători executivi.

       

      Noua producție explorează lumea bandelor din cadrul poliției din Los Angeles, cei care se presupune că au făcut un jurământ de a proteja cetățenii. În același timp, prezintă într-o altă lumină grupările secrete și corupte în care e aproape imposibil să intri – doar câțiva reușesc – dar odată intrați, membrii vor face tot ceea ce este necesar pentru a se apăra de dușmanii din exterior și chiar din rândurile lor.

       

       

      În primul sezon îi vom cunoaște pe “Corbi” (The Ravens) și încercarea lor de a se elibera de datoria pe care o au față de un cartel de droguri. Semnificația familiei și răscumpărarea greșelilor din trecut sunt printre temele abordate în sezonul doi, care găsește personajele pe un nou drum – cel al luptei cu proprii demoni. Cu toții vor avea o ultimă șansă să reia controlul proprilor vieți în timp ce trebuie să îi protejeze pe cei dragi.

       

      Sean Bean (Game of Thrones, Lord of the Rings), Ryan Kwanten (True Blood), Katrina Law (Arrow), Cory Hardrict (S.W.A.T), Christina Milian (Falling Inn Love) și Arlen Escarpeta (Whitney) fac parte din distribuție.

       

      Ce se întâmplă atunci când „Corbii”, membrii unei echipe din cadrul poliției LAPD, sunt forțați să se trădeze, deși au pornit la drum cu cele mai bune intenții?

      Telespectatorii vor afla din 3 august, în fiecare luni seara, de la ora 21.00, la AXN odată cu premiera noului serial „Jurământul”.

       

      SURSA: AXN

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor