Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Justin Bieber l-a provocat pe Tom Cruise la o luptă de arte marțiale

      13 iunie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Justin Bieber a lansat pe Twitter un mesaj în care îl invită pe Tom Cruise în ring la un meci de MMA (arte marțiale mixte).

       

      „Tom, dacă nu accepţi lupta, înseamnă că eşti speriat şi nu o să poţi trece niciodată peste această ruşine”, a scris Bieber pe contul său Twitter.

       

      Deși nu se cunosc motivele pentru care cântărețul de 25 de ani a lansat această povocare, luptătorul MMA irlandez Conor McGregor a anunţat că meciul poate fi organizat de compania sa şi că evenimentul va avea loc cu condiţia ca Tom Cruise "să fie suficient de bărbat să accepte provocarea".

       


       

      Tom Cruise, care va împlini curând 57 de ani, este faimos pentru scenele intense de acţiune, dar mai ales pentru faptul că îşi realizează singur cascadoriile.

       

      Actorul din "Misiune: Imposibilă" nu a comentat mesajele, dar mulţi dintre fanii de pe reţelele de socializate sunt de părere că actorului nu i-ar fi dificil să îl doboare pe Bieber.

       

      Tom Cruise are o înălţime de 1,70 metri şi o greutate de 77 de kilograme. Este celebru pentru faptul că îşi face singur cascadoriile şi are un fizic de invidiat. Justin Bieber are o înălţime de 1,75 metri și 66 de kilograme.

       

      Așteptăm cu interes răspunsul lui Tom Cruise.

       

      Sursa: Foxnews.com, Mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor