Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Kate Hudson, aniversare cu surprize alături de prieteni

      20 aprilie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Kate Hudson a împlinit pe 19 aprilie 37 de ani şi a sărbătorit ziua de naştere cu multe surprize. Pentru început a avut parte de o dimineaţă neaşteptată atunci când frumoasă actriţa a fost trezită de trei bărbaţi seducători, la bustul gol, care i-au cântat "La mulţi ani". Kate a documentat amuzată momentul şi l-a postat pe Instagram împreună cu un scurt comentariu: “Ei bine, este şi acesta un mod de a-ţi începe ziua”


      Mai multe prietene i-au fost alături, printre care surorile Erin şi Sara Foster, precum şi Jennifer Meyer împreună cu mama actriţei, Goldie Hawn. Cu toate au participat la o şedinţa de meditație specială. “Meditaţia de ziua mea a mers conform planului: s-au stabilit intenţiile, s-au vărsat lacrimi, ne-am amuzat şi multă dragoste s-a resimţit cât să ne ajungă pentru o viaţă”, a scris Hudson pe Instagram alături de o fotografie a momentului.


      După toate acestea sărbătoarea a continuat la un restaurantul japonez Nobu, unde Kate a purtat o rochie lungă albastră şi flori în par. “Cea mai frumoasă zi”, a scris Hudson pe Instagram, “Sunt foarte recunoscătoare pentru toate urările de ziua mea!!! Ele nu trec neobservate şi va mulţumesc pentru toată dragostea!”

      Sursă: eonline.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor