Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Keanu Reeves, în negocieri cu Marvel pentru The Eternals, alături de Angelina Jolie

      5 iunie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Studiourile Marvel îl doresc pe Keanu Reeves în noul film „The Eternals”, însă actorul nu și-a confirmat încă disponibilitatea.

       

      Marvel plănuiește să atragă actori în vogă pentru noile sale proiecte. Din distribuția „The Eternalsau fost deja anunțați Angelina Jolie și Richard Madden (Robb Stark din Game of Thrones), iar dacă Reeves va accepta rolul, se pare că Marvel va da o nouă lovitură în box-office-ul mondial. Asta după ce „Avengers: Endgame” a reușit să depășească încasări de 2 miliarde de dolari, devenind al doilea cel mai profitabil film din istoria cinematografică, după celebrul „Avatar”.

       

       

      Zvonul potrivit căruia Keanu Reeves negociază cu Marvel a fost lansat de site-ul MCU Cosmic, care scrie că actorul ar putea interpreta personajul Ivan Druig, agent KGB care deține puteri supranaturale precum teleportare, zbor și manipularea materiei.

       

      Acţiunea filmului „The Eternals” este plasată cu milioane de ani în urmă, când entitățile cosmice numite Celestials făceau experimente genetice pe locuitorii Pământului pentru a crea indivizi cu superputeri, cunoscuţi drept Eternals.

       

       

      Se pare că aceasta nu este prima dată când Keanu Reeves este curtat de studiourile Marvel. Inițial, actorul ar fi dorit să joace în “Captain Marvel”, însă filmările s-au suprapus cu “John Wick Chapter 3: Parabellum”, astfel încât Reeves a fost nevoit să renunțe la rolul Yonn-Rogg, care i-a revenit ulterior lui Jude Law. Reprezentanții Marvel s-au gândit atunci la o altă partitură pentru Keanu, iar rolul unui zeu printre muritori pare o idee cu priză la public.

       

      Așteptăm, așadar, confirmarea oficială din partea agenților lui Keanu Reeves referitor la rolul din „The Eternals”. Până atunci, îl putem admira pe actor în blockbusterul “John Wick Chapter 3: Parabellum”, care s-a dovedit cel mai profitabil film al francizei John Wick, cu încasări globale de 225 milioane de dolari.

       

      Află care sunt următoarele 6 filme Marvel.

       

      Sursa: MCU Cosmic, Joblo.com, Cinemablend.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor