Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Keanu Reeves nu este conștient de popularitatea sa de pe internet

      13 iunie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Considerat cel mai modest actor de la Hollywood, Keanu Reeves a avut o reacție inedită când a aflat cât de popular este pe internet, ceea ce a determinat publicul să îl îndrăgească și mai mult.

       

      Keanu a fost numit recent de revista People “The internet’s newest boyfriend”, datorită generozității sale și a faptului că încearcă să ducă o viață cât se poate de obișnuită. Actorul a fost surprins de paparazzi mergând cu metroul, unde i-a oferit locul unei doamne, sau singur în parc mâncând un sandviș. Gesturile sale de amabilitate nu au trecut neobservate, iar publicul a început să îl iubească din ce în ce mai mult.

       

       

      Însă Keanu Reeves nu era la curent cu noua sa titulatură de cea mai iubită vedetă de pe internet. La premiera filmului "Toy Story 4", actorul în vârstă de 54 de ani a fost surprins să afle acest lucru.

       

      “Cum am fost numit? Ce nebunie! În fine, acest interes pozitiv este grozav.”, a declarat Reeves.

       

       

      În noua animație Toy Story, care se lansează în cinematografe pe 28 iunie, Keanu își împrumută vocea unui personaj obsedat de motociclete, pe nume Duke Caboom. Personajul i se potrivește cu atât mai mult cu cât Reeves este pasionat de motociclete și deține o colecție impresionantă.

       

      Pentru Keanu Reeves, acesta este al treilea film de lungmetraj în care apare anul acesta. “John Wick Chapter 3: Parabellum” s-a dovedit un real succes de box-office, iar comedia romantică “Always Be My Maybe poate fi vizionată pe platforma Netflix.

       

       

      Sursa: People.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor