Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Keanu Reeves revine pe marile ecrane, din 17 mai, alături de Halle Berry în "John Wick 3"

      15 mai 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Keanu Reeves îşi reia rolul legendarului personaj de acţiune John Wick în cel de-al treilea capitol al seriei: John Wick: Chapter 3 - Parabellum/ Război total, a cărui lansare va avea loc pe 17 mai în cinematografele din toată ţara.

       

       

      Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick într-o nouă situaţie la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui.

       

       

      După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.

       

      "Viziunea avută de realizatori pentru acest film a fost atât de ambiţioasă încât m-am antrenat din greu pentru acest rol", a mărturisit Keanu Reeves.

       

      Tot el a ţinut să menţioneze că ,,Sunt foarte multe tipuri de scene de acţiune, nu doar multe stiluri de arte marţiale şi de umblat cu armele, însa şi scene pe motocicletă, cai sau chiar alături de câini, aşa că antrenamentele au fost foarte intense. Sincer să fiu, mi-au plăcut la nebunie. Ador personajul şi întregul univers generat în jurul lui", a concluzionat actorul.

       

       

      Pentru Halle Berry, care în John Wick 3 interpretează un personaj nou, Sofia, experienţa a fost una de-a dreptul unică.

       

      ,,Am mai făcut filme de acţiune pâna acum, însă ca John Wick 3 nici măcar unul. Nu m-am antrenat în viaţa mea atât de mult. Am făcut aceleaşi exerciţii ca Chad şi Keanu si a fost pentru prima dată când am fost antrenată să lupt împotriva a 12 tipi care se năpusteau simultan asupra mea. A fost greu, incredibil şi cu toate astea îmi ador personajul, pentru că aduce multă sensibilitate poveştii".

       

      Sursa: Vertical Entertainment

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor