Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Kristen Stewart: „Iubesc tot ce ţine de actorie!”

      30 aprilie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Kristen Stewart şi-a exprimat recent opinia legată de meseria de actriţa.

       

      Într-un interviu cu revista Elle, actriţa din „Snow White and the Huntsman” a mărturisit că îi place să interpreteze tot felul de personaje, însă nu o interesează prea mult latura cealaltă a acestei meserii, celebritatea.

       

      „Îmi place tot ce ţine de actorie. Iubesc filmele şi ceea ce creează ele. Sunt atât de mulţumită de ceea ce fac, mai mult decât orice altceva din viaţa mea”, a explicat Stewart.

       

      „Însă sunt foarte plictisită. Lucruri despre care aş fi vrut să citesc, nu mi s-au întamplat. Dar acesta este motivul pentru care citeşti nişte cărţi şi te uiţi la filme. Această meserie este doar un pas nebun, diferit înainte de a fi capabilă să mă uit la un film. Este ca şi cum ar trebui să traiesc viaţa altcuiva. Şi vreau să fac acest lucru pentru că sunt destul de sigură că am de învăţat câte ceva de fiecare dată.”

       

      Stewart a continuat prin a spune că nu o deranjează să fie un model pentru tinerele de pretutindeni, dar că nu-i afectează stilul de viaţă.

       

      „Cred că un model în viaţă nu este neapărat cineva pe care doreşti să-l imiţi, doar cineva pe care îl admiri. Mă uit la personajele pe care le interpretez câteodată şi mă gândesc că mi-aş dori să fiu aşa.”

       

      Stewart a fost recent distribuită în thriller-ul „Cali”, în care joacă rolul unei tinere care împreună cu iubitul său fac un şiretlic prin care îşi falsifică moartea.

       

       

      Sursa: digitalspy.co.uk

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor