Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Lautner Taylor în afişul final pentru “Saga Amurg: Zori de zi – Partea a II-a”

      8 octombrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      La începutul săptămanii trecute, cei de la Summit Entertainment au lansat în Statele Unite ale Americii afişul final pentru “Saga Amurg: Zori de zi – Partea a II-a”, iar acum a fost promovat la nivel internaţional.

       


      Este binecunoscut faptul că producătorii au cheltuit peste un miliard de dolari pentru producerea şi campania de marketing a întregii francize cu vampiri, începută în anul 2008 şi care, între timp, a ajuns un fenomen mondial.

       

       

      Prin urmare, aceştia nu-şi permit un dezastru de box office tocmai acum, la încheierea popularei serii. Primele patru filme din franciza de succes "Twilight / Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de peste 2,5 miliarde de dolari. 

       

       

      Pelicula “Saga Amurg: Zori de zi – Partea a II-a” este programată a fi lansată în cinematografele din Romania pe 16 noiembrie 2012 şi are la bază cel de-al patrulea roman al lui Stephenie Meyer.

       

       

      După ultimele declaraţii ale starului Robert Pattinson, fanii ar putea avea parte de o mega surpriză la finalul filmului, întrucât se pare că acesta va fi diferit de cel din cartea autoarei celebrei serii “Twilight / Amurg”.

       

       


      Saga Amurg: Zori de zi – Partea a II-a” continuă povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart  şi Robert Pattinson. După ce Bella este transformată în vampir de către Edward pentru a-i salva viaţa, apar noi probleme din cauza lui Renesmee, fetiţa jumătate om, jumătate vampir.

       

      Bella descoperă noi puteri şi dă o nouă definiţie vampirilor nou-născuţi. Aceasta este în pericol din cauza marelui clan conducator Volturi, pregătit pentru marea bătălie.

      Filmul a fost clasificat de către comisia de rating cu PG-13 (interzis celor sub 13 ani), ca având “scene de violenţă şi cu nuditate parţială”. 

       

       

       

       

       

      Sursa: Comingsoon

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor