Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Kurt Russel a distrus o chitară extrem de valoroasă în timpul filmărilor pentru „The Hateful Eight”

      7 februarie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      C.F. Martin & Co. au închiriat o chitară veche de 140 de ani lui Quentin Tarantino pentru filmările de la „The Hateful Eight” cu promisiunea că va fi returnatăintactă și fără nici un fel de probleme. Întrucât scenariu filmului presupunea ca Kurt Russel să distrugă chitară la un moment dat, producătorii au pregătit încă şase replici special pentru acest lucru, urmând că preţioasa chitară să fie înlocuită înainte de scena respectivă.


      Însă lucrurile au luat o altă turnură. Kurt Russel nu a fost anunţat de acest lucru şi fără să ştie, a spart şi distrus chitara originală. Toţi cei aflați pe platoul de filmare au fost şocaţi, inclusiv Jennifer Jason Leigh a cărei reacţie chiar a fost apreciată de Tarantino că fiind foarte sugestivă şi autentică.


      Cu toate că cei de la C.F. Martin & Co. au fost despăgubiţi cu valoarea pentru care chitara era asigurată au declarat că un asemenea obiect este nepreţuit şi reprezintă o pierdere imensă pentru moştenirea şi istoria muzicală a Americii. Că urmare a acestei întâmplări nefericite aceştia au decis să nu mai închirieze instrumentele pentru altă producţie cinematografică.

      Sursă: vulture.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor