Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      La 20 de ani de căsătorie, Hugh Jackman şi Debora-Lee Furness mai fericiţi ca niciodată

      11 aprilie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Unul dintre motto-urile lui Hugh Jackman a fost întodeauna “O soţie fericită, o viaţă fericită”. Dacă ne luăm după toate lucrurile frumoase pe care acesta le-a spus de-a lungul anilor despre soţia sa, Debora-Lee Furness şi admirabila longevitate a relaţiei lor, putem afirma cu tărie că Hugh Jackman este un soţ fericit.

       

      Frumosul culplu sărbătoreşte 20 de ani de la căsătorie, o aniversare din ce în ce mai rar întâlnită în lumea showbiz-ului. Recent, într-un interviu cu Ellen DeGeneres, Jackman a declarat că mariajul său este din ce în ce mai bun odată cu trecerea anilor la fel ca un vin bun.

       

      Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare în 1995 când Jackman împlinise 26 de ani iar Furness avea 39 de ani şi a fost dragoste la prima vedere. Încă de la începutul relaţiei, Hugh plănuia să o ia de soţie pe noua sa iubita, însă a încercat să fie răbdător. ”Mă hotărâsem să nu îi cer mâna decât după 6 luni de relaţie însă după 4 luni mi-am dat seama că asta e cea mai stupidă regulă pe care puteam să o inventez”, declara amuzat celebrul actor.

       

      Sursa: eonline.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor