Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      La mulţi ani, Superman!

      22 aprilie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Superman îşi sărbătoreşte cea de-a 75-a aniversare printr-un nou film regizat de Zack Snyder şi produs de Christopher Nolan, intitulat Man of Steel.

       

      Succesul lui Superman se datorează poveştii lui unice: cunoscut sub numele de Kal-El pe planeta Krypton, Superman era doar un copil atunci când părinţii săi l-au trimis pe Pământ pentru a scăpa de distrugerea Krypton-ului. A aterizat la o fermă din Smallville, Kansas şi a fost crescut de un fermier, Jonathan Kent şi de soţia acestuia, Martha. Pe măsură ce a crescut, Clark Kent şi-a descoperit abilităţile deosebite, alegând să-şi dedice întreaga viaţă oferind ajutor omenirii.

       

      Personajul a fost creat în anii 1930, de scriitorul Jerry Siegel şi artistul Joe Shuster, pe când aceştia erau încă liceeni. Prima apariţie a lui Superman a fost pe 18 aprilie 1938, în revista Action Comics.

       

      În 1948, a apărut pentru prima dată pe ecran, fiind portretizat de Kirk Alyn. Între 1952 -1958, costumul îndrăgitului supererou a fost îmbrăcat de George Reeves în „The Adventures of Superman”, ca mai apoi (1966) să ajungă şi pe Broadway, în musicalul „It’a a Bird..It’s a Plane...It’s Superman”.

       

      Pe 21 iunie, Superman revine în cinematografe, în filmul Man of Steel, regizat de Zack Snyder. De data aceasta, celebrul costum va fi îmbrăcat de actorul Henry Cavill.

       

       

      Sursa: herocomplex.latimes.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor