Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Lansarea pe DVD şi Blu-Ray a filmului “Cavalerul negru: Legenda renaşte” nu va conţine scene inedite neincluse în montajul final

      13 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Săptămana trecută scriam despre lansarea pe DVD a “Cavalerului negru: Legenda renaşte” şi despre zvonurile care circulau pe internet legate de posibilitatea includerii pe aceste suporturi a unor scene inedite care nu au apărut în montajul final al filmului.

       

      Din păcate, toate aceste speculaţii au fost infirmate chiar de Nolan într-un interviu acordat postului MTV: “Încerc să mă organizez cât mai bine şi să trec totul pe hârtie, întrucât este groaznic de scump să filmezi scene care nu vor apărea în film.

       

      De asemenea, toate acestea implică un consum mare de timp şi de energie. După cum se ştie, sunt foarte puţine scene tăiate de la montajul final al filmelor mele, ceea ce nemulţumeşte fanii peliculelor lansate pe DVD”.

       

      Lindy Hemming, designerul de costume, a acordat un interviu revistei GQ şi a descris o scenă (care a fost tăiată de la montajul final) legată de originile lui Bane, care prezenta mai multe detalii legate de masca şi de costumul lui Bane. “Dacă vă uitaţi la film, veţi observa o secvenţă care evocă perioada de început a lui Bane (Tom Hardy), în care acesta este bătut şi huiduit de oameni. El este înlănţuit pe o placă de lemn, în timp ce mulţimea îl atacă. În acea scenă, el poartă o variantă primitivă a măştii”.

       

      Când i s-a spus că acea scenă nu se regăsea în montajul final al filmului, Hemming a declarat: Ei bine, chiar e păcat, dar probabil că unele secvenţe trebuiau tăiate, prin urmare, nu are rost să discut mai multe în acest sens, dar există un alt fragment din film care arată motivele pentru care Bane poartă acea mască şi provenienţa acesteia”.

       

      Cum nu există scene tăiate de la montajul final, care să fi fost incluse pe varianta DVD a filmelor “Batman: Începuturi” sau “Cavalerul negru”, este foarte puţin posibil ca această situaţie să se schimbe în cazul “Cavalerului negru: Legenda renaşte”. Totuşi, speranţa moarte ultima, nu-i aşa? 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor