Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Laura Cosoi – Scene fierbinţi în „Cel ales”

      24 aprilie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine


       

       

       

       

      Film de acțiune inedit în peisajul filmului românesc din ultimii ani, CEL ALES, regizat de Cristian Comeaga, care se lansează astazi în cinematografele din toată ţara, conţine scene fierbinţi în care este implicată Laura Cosoi, personajul principal feminin.

       

      Expresiile “mai colorate”, scena de sex între Laura Cosoi şi protagonistul Bogdan Stanoevici şi o tentativă de viol, a cărui “victimă” este tot Laura Cosoi, precum şi o serie de crime au făcut ca filmul “Cel Ales” să fie restricţionat vizionării persoanelor care nu au împlinit 15 ani: “Violența și sexul nu au decât o contribuție nesemnificativă, determinante sunt povestea inedită și surprizele oferite spectatorului scenă de scenă”, e de parere regizorul si producatorul Cristian Comeaga, care mărturiseşte ca îl interesează în primul rând spectacolul.

       

      “Filmul este atât de bun încât cu siguranţă scenele de nuditate vor trece neobservate. Am vorbit cu regizorul, am înţeles motivaţia şi am tratat toate scenele cu profesionalism”, spune şi Laura Cosoi. În ceea ce priveşte scena de viol,  Laura Cosoi îşi aminteşte o întâmplare amuzantă de la filmări: “Regizorul şi-a dorit foarte mult ca eu sa nu ma întâlnesc înainte de filmare cu cascadorul care îl interpreta pe violator. Şansa a facut ca, exact înainte de începerea secventei scenei de viol sa impart cu el aceeasi rulota. Am descoperit in cele 15 minute petrecute impreuna, în spatele aparentei de baiat rau, acest barbat de care trebuia sa îmi fie teama, ascundea o fire galantă, politicoasă, care face multe acţiuni de caritate, ceea ce nu m-a ajutat.:) ”, adauga  Laura Cosoi.


      Protagonistul filmului, Bogdan Stanoevici, interpretează un personaj care evoluează pe parcursul a mai mult de trei decenii, de la absolvirea liceului până în pragul senectuții. Alături de el, în alte rolurile principale apar Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte. CEL ALES este produs de Domino Film, distribuit de IntercomFilm și se lansează astăzi în cinematografele din toată ţara.

       

      Spectatorii thrillerului CEL ALES  vor avea pe lângă şansa de a urmări un film care îi va captiva şi pe aceea de a trece din fotoliul de spectator direct în faţa camerei de luat vederi! Cei care vor viziona filmul CEL ALES și vor păstra biletul de intrare în cinema se vor putea înscrie la tragerea la sorți ce va desemna spectatorul sau spectatoarea care va primi un rol în următorul film regizat de Cristian Comeaga.


      Trailer: 

       

       

       

      De astăzi, CEL ALES rulează în următoarele locații: București: Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema & More Băneasa, Hollywood Multiplex Mall Vitan, Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinema, Cinema Pro, Cine Grand Titan, Cinema Patria;Cluj Napoca: Cinema City Iulius, Cinema City Polus, Cinema Florin Piersic; Constața: Cityplex, Cinema City, Pitești: Cinema City, Cinema Trivale; Oradea: Cinema Palace, Cortina Digiplex; Brașov: Cinema One, Cityplex; Târgu Jiu: Cinema City, Cinema Sergiu Nicolaescu,Ploiești: Cinema City; Craiova: Cinema Colours, Cinema Patria; Centrul Cultural JudețeanCălărași; Cinema Geo Saizescu Râmnicu Vâlcea; Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina; Cinema Bela Lugosi Lugoj; Cinema City Arad; Cinema Colours Alba Iulia, Cinema ColoursFocșani; Cinema City Bacău: Cinema City Târgu Mureș; Cinema City Brăila; Cinema CityTimișoara; Cinema City Baia Mare; Cinema Luceafărul Vulcan; Cinema Arta Sibiu; Cinema Dacia Reșița; Cinema Dacia Buzău; Cine Grand Botoșani.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor