Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Lazzaro felice, premiat la Cannes pentru scenariu, horrorul Crawl şi comedia Poms, de azi la cinema

      26 iulie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Lazzaro cel fericit/ Lazzaro felice, scris şi regizat de Alice Rohrwacher şi premiat la Festivalul de la Cannes pentru scenariu, filmul horror Ape ucigaşe/ Crawl, de Alexandre Aja, şi comedia Hai că încă putem!/ Poms, cu Diane Keaton în rol principal, pot fi văzute, de la acest sfârşit de săptămână pe marile ecrane româneşti.

       

       

      Filmul lui Rohrwacher spune povestea întâlnirii dintre Lazzaro, un tânăr ţăran atât de binevoitor încât de multe ori este confundat cu un om fără de minte, şi Tancredi, un tânăr nobil, care suferă din cauza imaginaţiei sale. Ei trăiesc în satul Inviolata. Legătura lor devine şi mai puternică atunci când Tancredi îi cere lui Lazzaro să îl ajute să îşi pună la cale propria răpire.

       

       

      Acţiunea horrorului Crawl are loc în timpul unui uragan de categorie 5, când o femeie încearcă să îşi salveze tatăl şi ajunge să fie prinsă într-o casă inundată, fiind nevoită să lupte cu aligatorii.

       

       

      În comedia Poms, regizată de Zara Hayes, Diane Keaton este Martha, o femeie trecută de mult de prima tinereţe, care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă linişte şi odihnă. După ce se împrieteneşte cu câteva vecine, şi la insistenţele lor, înfiinţează o trupă de majorete de vârstă a treia, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ţi urmezi visurile.

       

      Sursa: news.ro

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor