Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Leonardo DiCaprio, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

      2 august 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorii americani Leonardo DiCaprio şi Johnny Depp, care obişnuiesc să alterneze rolurile din blockbuster-uri cu cele din filme independente, se află în fruntea listei celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

       

      "Carierele de la Hollywood sunt construite pe alegeri inteligente (şi nu întotdeauna evidente)", se afirmă într-un comunicat postat pe site-ul revistei Forbes, ce precede această listă anuală a celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood, au anunţat, luni, editorii site-ului Forbes.com.


      Leonardo DiCaprio ocupă prima poziţie în această listă, cu un onorariu de 77 de milioane de dolari. Pe locul al doilea s-a clasat Johnny Depp, care a primit în ultimul an 50 de milioane de dolari.


      Adam Sandler, un actor specializat în roluri comice, ocupă locul al treilea, cu 40 de milioane de dolari.
      Will Smith este al patrulea, cu 36 de milioane de dolari, urmat de Tom Hanks pe poziţia a cincea, cu 35 de milioane de dolari.


      Pe locurile următoare s-au clasat actorii Ben Stiller (34 milioane de dolari), Robert Downey Jr. (31 milioane de dolari), Mark Wahlberg (28 milioane de dolari), iar Tim Allen şi Tom Cruise împart ultima poziţie din Top 10, cu 22 de milioane de dolari fiecare.


      Forbes.com a alcătuit acest clasament pe baza discuţiilor avute cu agenţii, managerii, producătorii şi avocaţii actorilor, pentru a cuantifica veniturile obţinute de aceştia din filmele în care au jucat în perioada 1 mai 2010 - 1 mai 2011.

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • razvanu 26 septembrie 2011, 10:49

       eu nu cred,nu spun ca nu e un actor bun dar nu este singurou,dupa parerea mea sunt alti actori mai buni si sigur mult mai bn platiti

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • razvanu 26 septembrie 2011, 10:49

       eu nu cred,nu spun ca nu e un actor bun dar nu este singurou,dupa parerea mea sunt alti actori mai buni si sigur mult mai bn platiti