Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Leonardo DiCaprio, despre celebritate și casatorie

      8 ianuarie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Leonardo DiCaprio nu a fost niciodată interesat de succes doar de dragul succesului. A fost ceva cu care a trebuit să se obişnuiască în cei 40 de ani de carieră la Hollywood.

       

      .„Dacă mi-aş fi dorit să renunţ la actorie aş fi putut să o fac cu mult timp în urmă. Iubesc să fac filme. Mă simt norocos că pot să fac asta şi consider că merită să sacrifici o bună barte din viaţă privată pentru acest lucru. Nu cred că cineva (celebru) se poate plictisi vreodată cu asta. Este mereu surprinzător’’, a declarat actorul pentru revista „Parade’’.  „La urmă urmei sunt oameni cu slujbe mult mai grele şi care sacrifică o mare parte din viaţă lor pentru asta, oameni în forţele armate. Nu e cazul să mă plâng eu despre cât de solicitant este să fii faimos pentru că am libertatea de a renunţă oricând dacă aş dori asta.”

       

      DiCaprio, pe care îl veţi putea vedea în curând în noul său film „The Revenant”, s-a despărţit de curând de iubita sa, Kelly Rohrbach. Cu toate că este singur acum, celebrul actor nu respinge ideea unei căsătorii. „Va veni timpul când va fi timpul”, spune el. „Adevărul e că nu poţi planifică asta, când trebuie să se întâmple se va întâmpla”. Pentru moment DiCaprio este axat în principal pe carieră.

       

      Sursa: eonline.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor