Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      LG oferă o nouă viziune asupra filmelor clasice!

      26 aprilie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      LG promovează noul concept de a experimenta fiecare parte a sunetului prin intermediul unei campanii publicitare care prezintă postere cu filme, din unghiuri diferite. Cu noul LG Home Theater 3D Sound System, veţi putea auzi şi vedea filmele într-un mod neobişnuit.

       

      Noul sistem LG 9.1 se va adresa, cu siguranţă deţinătorilor de televizoare 3D. Produsele vor îmbina imaginile 3D cu sunetele 3D, utilizând patru difuzoare suplimentare, faţă de tradiţionalul sistem 5.1. Este folosit un algoritm pentru a detecta adâncimea efectelor vizionate în 3D, pentru a face totul mai plăcut decât în mod normal.

       

      Deşi îmi place să mă bucur de o sonorizare bună atunci când vizionez un film, televizoarele 3D nu sunt tocmai pe placul meu. Să-ţi pui ochelari speciali şi să stai într-un singur loc pentru a beneficia de o vizualizare şi ascultare optimă, ar trebui să se întâmple numai într-un cinematograf. Mai degrabă aş cheltui 10-12 $ pentru a vedea cele mai recente filme lansate, decât mii de dolari pentru a le viziona 3D pe un ecran mai mic acasă.

       

      În ceea ce priveşte campania publicitară în sine, e genială. Oricare ar fi suma plătită de LG agenţiei de publicitate Y&R, îşi merită banii. Filmele clasice trezesc întotdeauna o nostalgie şi o dragoste faţă de cinema în noi toţi. Arătând aceste filme vechi într-un mod nou, le aduce încasări mari distribuitorilor (Titanic 3D, The Lion King). Cei ce vor să se bucure de filmele lor favorite într-un mod unic, sistemul LG este alegerea ideală.

       

       

       

      Sursa: webpronews.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor