Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Liam Neeson luptă împotriva naturii în The Grey: La limita supraviețuirii

      14 iunie 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Începând din 20 iunie, DVD-ul The Grey: La limita supraviețuirii este distribuit în exclusivitate de Pro Video și poate fi achiziționat din marile centre comerciale,  la un preț de 51.90 RON. 

       

       

       

      Regizat de Joe Carnahan (Echipa de șoc), filmul impresionează printr-o serie de efecte speciale de înaltă definiție, acțiune din plin, tensiune la cote maxime, dar și multe lecții despre curaj, loialitate și relația omului cu natura.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      Acțiunea din The Grey: La limita supraviețuirii se desfășoară în Alaska, pe un ger cumplit, unde un grup de muncitori de la o uzină petrolieră luptă să supraviețuiască în urma prăbușirii avionului cu care trebuiau să ajungă acasă.

       

       

      Aflat printre supravieţuitorii accidentului aviatic, John Ottway (Liam Neeson), cunoscut drept un vanator nemilos, devine acum liderul grupului care se luptă cu răni grave şi vremea necruţătoare, având la dispoziţie doar câteva zile pentru a scăpa din iadul îngheţat şi de o haită de lupi preistorici fioroşi.

       

       

       

      Lupta a început şi pe măsură ce sălbăticiunile răpun victimele una câte una, şansele de supraviţuire pentru cei care mai rezistă devin din ce în ce mai slabe. În condițiile în care nici vremea nu este deloc prietenoasă, Ottway rămâne singura lor speranță de salvare... 

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor