Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Lily Collins, şocată că este mai celebră decât tatăl său, Phil

      6 aprilie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actriţa Lily Collins s-a confruntat cu o „schimbare ciudată” în viaţa ei, după ce a realizat că a devenit mult mai cunoscută în rândul oamenilor decât tatăl ei, Phil Collins.

       

      Starleta, care joacă rolul Albei ca Zăpada în noul ei film „Mirror Mirror”, a auzit de la un prieten că un DJ a făcut referire la celebrul cântăreţ, numindu-l „tatăl lui Lily Collins” după ce a pus o piesă de-a acestuia. Lily (23 de ani) a mărturisit că a fost cel mai ciudat lucru pe care l-a auzit vreodată.

       

      „Cineva mi-a spus că asculta un post de radio şi se difuzau melodii clasice. La final, DJ-ul a spus: „Pentru toţi cei care nu ştiu, acesta a fost Phil Collins – tatăl lui Lily Collins”. Mi s-a părut cel mai ciudat lucru. Chiar şi tatăl meu mi-a spus: „Ştii, acum lumea mă ştie drept tatăl tău”.

       

      „Dar este extrem de mândru şi fericit. A venit la premieră în ziua următoare şi eram ca o familie numeroasă. Am fost foarte bucuroasă să-i am pe părinţii mei acolo."

       

      „Lucrurile au luat o întorsătură ciudată. Fac ceea ce fac pentru că aşa vreau – Nu am dat niciodată nimănui motive să spună că fac ceva din cauza familiei mele”, a declarat actriţa pentru publicaţia The Sun.

       


      Sursa: starpulse.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor