Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Lily Collins vorbeşte despre progresul ei pe plan profesional cu L.A. Times!

      25 martie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Lily Collins se pregăteşte intens pentru lansarea noului ei film, „Mirror Mirror” ce va avea loc în data de 30 martie. Actriţa a adăugat la eforturile ei de promovare, o apariţie pe coperta celui mai recent număr al revistei Los Angeles Times.

       

      Starleta, în vârstă de 23 de ani a pozat pentru Hilary Walsh într-o ţinută roz, Manish Arora. Pe lângă şedinţa foto, Lily a oferit şi un articol despre succesul ei, intitulat „Spellbound”.

       

      Cele mai interesante subiecte din acest interviu sunt după cum urmează:

       

      Despre experienţa ei la şcoala Harvard Westlake:

      „Fiecare avea grupul lui de prieteni, însă nici unul nu se simţea mai şmecher decât celălalt. Până în această zi, grupul meu de prieteni pe care mă pot baza sunt cei din liceu.”

       

      Despre prima ei experienţă cu o agenţie:

      „Atunci când am mers pentru prima dată la o agenţie, mi s-a spus că sunt o mulţime de fii, fiice, veri, nepoate, nepoţi şi...ce te face să fii mai deosebită? Fă ceva, vino înapoi şi mai stăm de vorbă. Am spus, „va mulţumesc tare mult” şi am plecat, însa ştiam în sinea mea ca nu va merge aşa.”

       

      Despre aspiraţiile timpurii de a deveni actriţă:

      „Am vrut să fiu cea mai tânără gazdă a unui talk show. Nimeni nu m-a înţeles. Am prezentat diagrame şi rezultatele cercetarilor facute de mine. Mă gândeam, „De ce nu sunt luată în calcul? Se pare că tânăra generaţie are un cuvânt de spus”. Într-un final mi-am dat seama că era prea devreme, trebuia să mai aştept câţiva ani."

       

      Despre intelectul ei:

      „Am capacitatea de a lua o situaţie aşa cum e şi a o transforma în cel mai bun lucru. Având în vedere că de la 16 ani am început să merg în săli de consiliu şi să demonstrez lucruri, am înţeles procesul de a şoca oamenii. Ei văd un anumit lucru atunci când intri în sală, dar îşi schimbă părerea după ce pleci.”

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor