Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Lindsay Lohan, condamnată la 30 de zile de închisoare

      3 noiembrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Lindsay Lohan a fost condamnată miercuri la 30 de zile de închisoare după ce a recunoscut că a încălcat termenii eliberării condiţionate.

       

      Actriţa trebuie să se prezinte la penitenciar până pe data de 9 noiembrie, pentru executarea pedepsei. Lindsay Lohan a recunoscut în instanţă că încălcase termenii eliberării condiţionate, lipsind de la centrul social unde trebuia să lucreze.

       

      Pe 19 octombrie, justiţia americană revocase ordinul de plasare în libertate condiţionată emis pe numele starletei americane, acuzată că a încălcat în repetate rânduri condiţiile acestui regim. Actriţa în vârstă de 25 de ani fusese eliberată după doar câteva ore, după plata unei cauţiuni de 100.000 de dolari.

       

      Judecătoarea Tribunalului din Los Angeles, Stephanie Sautner, a condamnat-o pe Lohan şi la 53 de zile de muncă în folosul comunităţii, la morga din comitatul în care locuieşte. De asemenea, Lohan trebuie să participe la şedinţe de psihoterapie.


      În mai, Lindsay Lohan fusese condamnată iniţial la 480 de ore de muncă în folosul comunităţii şi la 120 de zile de închisoare pentru furtul unui colier evaluat la 2.500 de dolari. Actriţa şi-a efectuat pedeapsa acceptând să trăiască în regim de arest la domiciliu, în urma unei înţelegeri cu procuratura americană.


      Această condamnare era deja rezultatul unei alte violări a regimului de libertate condiţionată, actriţa fiind condamnată anterior pentru conducerea unui vehicul în stare de ebrietate şi pentru posesie de stupefiante


      Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor