Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Lucy Liu pictează. Câteva tablouri ale actriţei vor fi expuse la Londra

      10 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actriţa americană Lucy Liu, care a hotărât de curând că a sosit vremea să exploreze şi alte faţete ale universului ei spiritual, îşi expune câteva dintre talourile pe care le-a pictat la galeria de artă Salon Vert din Londra.

       

      Punctul central al expoziţiei sale este tabloul intitulat "Seventy Two", o pictură ce conţine 72 de desene individuale în cerneală, inspirate din cele 72 nume sub care este cunoscut Dumnezeu, un concept derivat din Cartea Exodului.

       

      Deşi era deja o actriţă cunoscută pe plan internaţional, Lucy Liu a decis în urmă cu şapte ani să părăsească Hollywood-ul şi să se mute din nou la New York, unde şi-a cumpărat un apartament, şi-a amenajat un studio de creaţie şi s-a înscris la New York Studio School.


      Actriţa americană de origine chineză şi-a expus deja tablourile la New York, Los Angeles şi Munchen.

       
      Expoziţia "Seventy Two" care este dedicată actriţei americane la galeria Salon Vert din Londra poate fi vizitată până pe 22 octombrie, iar un procent de 10% din încasările aduse de fiecare copie vândută va fi donat pentru UNICEF, o organizaţie pentru care Lucy Liu este ambasadoare.


      Lucy Liu a devenit celebră graţie rolului Ling Woo din serialul "Ally McBeal" şi a jucat apoi în câteva producţii hollywoodiene cu succes de casă, precum "Îngerii lui Charlie", "Chicago", "Kill Bill: Volumul 2" şi "Kung Fu Panda".

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor