Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Luna Octombrie aduce noi filme în cinema

      1 octombrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Octombrie e încă o lună plină de lansări de filme. Noi ți le aducem în atenție, ca să știi cum să-ți faci planul. Nu de alta, dar sunt multe de văzut. Iată ce filme intră luna asta în cinema:

       

      Blade Runner 2049 / Vânătorul de recompense 2049 (GEN: SCI-FI, THRILLER)


      Harrison Ford revine în Blade Runner, după 35 de ani de la primul film, în care l-a interpretat pe polițistul acuzat de vânarea şi „eliminarea” replicanților, creați și în cele din urmă exploatați de oameni. Acum, Harrison Ford revine în rolul lui Rick Deckard, fost vânător de replici umane, dispărut de trei decenii. În căutarea lui pornește ofițerul „K” (Ryan Gosling), un nou vânător de replici umane, care descoperă un secret ce poate arunca societatea în haos.

       

      Filmul va avea premiera pe 6 octombrie.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

      Ouăle lui Tarzan / Ouăle lui Tarzan (GEN: DOCUMENTAR)


      Trecem la lucruri serioase. Poate că numele nu te-ar duce cu gândul la asta, dar Ouăle lui Tarzan abordează o temă interesantă. Documentarul regizat de Alexandru Solomon urmărește una dintre inițiativele de neimaginat ale lui Stalin: crearea unui hibrid om-maimuță, un ideal al omului muncitor. Regizorul pleacă de la premisa că încă ar mai exista un laborator unde s-ar face în continuare experimente pentru obținerea acestui hibrid. Pornind de la această idee, Alexandru Solomon îmbină genul documentar cu SF-ul. Ce a ieșit, vedem din 6 octombrie la cinema.

      Ouale lui Tarzan

       

      My Little Pony: The Movie / My Little Pony: Filmul (GEN: ANIMAȚIE)


      Povestea poneilor a pornit de la o linie de jucării, a fost transformată în desene animate, iar acum este spusă într-un film. My Little Pony: The Movie urmărește aventurile poneilor, care încearcă să își salveze căminul, Ponyville, de o nouă forță malefică ce le amenință orașul. Astfel, Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity pornesc într-o călătorie dincolo de Equestria, unde întâlnesc noi prieteni și provocări interesante.

      Ce se întâmplă mai departe, vedem din 13 octombrie, la cinema.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

       

      The Snowman / Omul de zăpadă (GEN: CRIMĂ, DRAMĂ, HORROR) 

       

       Dacă te pasionează romanele și filmele polițiste, nu rata The Snowman, lungemtraj inspirat din cartea cu același nume, scrisă de Jo Nesbø.

       

      Detectivul Harry Hole (Michael Fassbender) urmărește un criminal în serie, care obișnuiește să își ucidă victimele atunci când cade prima zăpadă și lasă, de fiecare dată, în urma sa, un om de zăpadă, drept indiciu. Nu e prima oară când detectivul este în căutarea criminalului, dar, de fiecare dată, i-a scăpat printre degete. Acum, ucigașul lovește din nou, iar Harry Hole nu mai are de gând să-l lase să-i scape. Detectivul are și o parteneră în această luptă care durează de câteva decenii: o femeie nou-sosită în echipă (Rebecca Ferguson).

       

      Fimlul intră în cinema din 13 octombrie.

      The Snowman

       

      May God Save Us / Que Dios nos perdone / Dumnezeu să ne ierte (GEN: CRIMĂ, DRAMĂ, THRILLER)


      Încă un film polițist care te va ține cu sufletul la gură. Doi detectivi trebuie să găsească un criminal în serie, care ucide mai multe persoane, înainte de vizita Papei la Madrid, în 2011. Ei trebuie să rezolve cazul cât mai repede, iar în cursa contracronometru își dau seama de un lucru la care nu s-ar fi gândit niciodată: chiar dacă sunt de cealaltă parte a baricadei, detectivii nu sunt atât de diferiți în comparație cu ucigașul. Cum ajung la această concluzie și ce se întâmplă după, afli tot din 13 octombrie la cinema.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)

       

      Geostorm / Geostorm: Pericol global (GEN: ACȚIUNE, SCI-FI, THRILLER)


      Din 20 octombrie te așteaptă la cinema un film cu tema om versus natură. O furtună năprasnică este pe cale să se abată asupra omenirii, după ce rețeaua de sateliți care controla aceste fenomene extreme începe să atace Pământul. Eroul care pleacă în spațiu pentru a afla ce se întâmplă este interpretat de Gerald Butler. El va descoperi, însă, că sursa problemei se află pe Pâmânt și are legătură chiar cu cel mai important om din stat: Președintele țării.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

       

      Mother! / Mama! (GEN: DRAMĂ, HORROR, THRILLER)


      Din 20 octombrie o putem revedea pe marile ecrane pe Jennifer Lawrence, alături de Javier Bardem și Michelle Pfeiffer, în filmul Mother!, care prezintă povestea a doi îndrăgostiți ce duc o viață liniștită, până când acasă le sosesc musafiri nepoftiți. Din acel moment, relația lor e pusă la grea încercare.

       

      Filmul este regizat de Darren Aronofsky, cel care s-a aflat în spatele lungemtrajelor Black Swan și Requiem for a Dream.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

      The Square / The Square (GEN: DRAMĂ, COMEDIE) 


      Artă, competiție, comunitate, egocentrism, moralitate, curaj. Sunt cuvintele cheie care îi aduc împreună pe actorii Elisabeth Moss, Dominic West, Terry Notary și Linda Anborg, în filmul The Square, care va avea premiera pe 20 octombrie.

       

      Lungmetrajul premiat cu "Palm d’Or", la Festivalul de la Cannes, aduce în atenția publicului o viziune satirică asupra societății contemporane. Christian este supraveghetorul unui muzeu de artă și pregătește o nouă expoziție, „The Square” , care invită oamenii să privească introspectiv în oglindă. Haosul se declanșează atunci când angajează o firmă de relații publice, pentru a promova expoziția, dar și când se întâmplă un lucru destul de banal: lui Christian i se fură telefonul. Asta îi dă peste cap viziunea despre viață.

      The Square

       

      Jigsaw / Jigsaw: Moștenirea (GEN: CRIMĂ, HORROR, THRILLER)


      Cunoscutul personaj din seria Saw se-ntoarce: filmul ne proiectează la un deceniu distanță de la moartea criminalului Jigsaw, când mai multe cadavre încep să apară în oraș. Ele indică un pattern: au în comun o moarte inedită și înfricoșătoare. Asta îi face pe investigatori să recunoască metodele lui John Kramer. Oare cum e posibil, dacă Jigsaw e mort de 10 ani?

       

      Aflăm din 27 octombrie, la cinema.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

      The Little Vampire 3 D/ Micul vampir 3 D (GEN: ANIMAȚIE, AVENTURĂ, COMEDIE)

       

      Micul vampir este o animație care îți pune imaginația la treabă, într-un mod haios și emoționant, în același timp. Rudolph este un vampir în vârstă de 13 ani, care ajunge să se încreadă într-un...om. Mai exact, într-un băiețel de aceeași vârstă. Tony îl va ajuta pe Rudolph să își apere familia de un vânător notoriu de vampiri.

       

      O poveste despre prietenie, plină de aventură și umor, inspirată din cărțille bestseller scrise de Angela Sommer-Bodenburg, Micul vampir intră în cinematografele de la noi pe 27 octombrie.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)

       

      Thor: Ragnarok 3D / Thor: Ragnarok 3D (GEN: ACȚIUNE, AVENTURĂ, SCI-FI)


      Faimosul personaj inspirat din benzile desenate ale Marvel Comics, Thor, revine pe marile ecrane. Filmul Thor: Ragnarok 3D este al treilea din serie, după Thor (2011) și Thor: The Dark World (2013). Povestea lui continuă, așadar.

      Thor luptă pentru supraviețuire și pentru a se reîntoarce acasă, vrând să-și apere căminul. Înainte, însă, trebuie să treacă de Hulk, fostul său aliat, acum adversarul său.

       

      Supereroi, aventură și multă acțiune – asta promite filmul, care va avea premiera pe 27 octombrie.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

      După cum vezi, Octombrie aduce de toate, pentru toți. Numai să mergi la film!

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor