Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Lungmetrajul „MO”, semnat de Radu Dragomir, selectat în Competiția Oficială a Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo

      18 iulie 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Debutul în lungmetraj al lui Radu Dragomir, ”MO”, va avea premiera internațională în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo. Filmul a fost selectat în competiția oficială, alături de alte 8 filme.
      Din distribuția filmului (ce va putea fi văzut pe ecranele din România de pe 4 octombrie, distribuit de Bad Unicornfac parte 
      Răzvan VasilescuDana Rogoz și Mădălina Craiu.

      Premiera „MO” va avea loc în prezența regizorului Radu Dragomir, a actorilor Răzvan Vasilescu, Dana Rogoz și Mădălina Craiu, a directorului de imagine Liviu Mărghidan și a producătorului Ruxandra Flonta. Filmările pentru ”Mo” au avut loc în 2017 și 2018 la București.

       

      Prezentat în avanpremieră la TIFF, „Mo” a fost primit cu căldură atât de către public, cât și de către presă și critica de specialitate. Pornind de la un caz real, ”Mo” spune povestea a două prietene care sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor și acceptă apoi invitația de a merge la el acasă pentru a lămuri situația.

      Aici, cele două studente vor fi supuse unui examen neaşteptat. Totul pare o glumă, până când Mo îşi pierde controlul.

       

       

      O producție Scharf Film Production și Strada Film. Director de imagine: Liviu Mărghidan, montaj: Tudor Popescu, sunet: Marius Stănescu, art director: Gabriel Bucur, costume: Adina Bucur. Film realizat cu sprijinul CNC, finanțator: Media Investment și Optimum Media.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor