Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Mă simt pe deplin inspirat în România", a spus Nicolas Cage la primirea Trofeului Transilvania la TIFF

      3 iunie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Nicolas Cage a fost onorat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, cu Trofeul Transilvania pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale.

       

      Celebrul actor s-a arătat entuziasmat pe scena TIFF, afirmând că va aşeza trofeul pe noptiera de lângă pat pentru a-i aminti de prietenii din România.

       

       

      "Prieteni din Transilvania, vă mulţumesc! Sunt foarte fericit să mă întorc aici. Ştiţi că am făcut două filme aici, The Dying of the Light, în regia lui Paul Schrader şi Ghost rider, spirit of vengeance, regizat de Mark Neveldine şi Brian Taylor. Amândouă experienţele au fost minunate, sunt mândru de aceste două filme şi de aceea mi-am dorit să mă întorc. Întotdeauna am crezut cu tărie că fiecare loc are spiritul lui. Şi aici, în România, am simţit un spirit foarte bun, care m-a influenţat în mod benefic în munca mea. Fie că e vorba de efectul ţării voastre asupra imaginaţiei mele, mulţumită lui Bram Stoker şi fireşte a istoriei lui Vlad Ţepeş ori a experienţei de a petrece o noapte în Castelul lui Dracula, în impetuoşii Munţi Carpaţi, sunt pe deplin inspirat aici şi sper să fac încă un alt film cu voi", a spus pe scenă Nicolas Cage.

       

       

      "Îmi place foarte mult cum sună aceste două cuvinte: Transylvania Trophy. Am să pun acest trofeu pe noptiera de lângă pat şi, la ora 3.00 noaptea, când mă voi simţi singur, mă voi gândi la prietenii mei de aici, din Transilvania, şi, de asemenea, mă voi gândi la copiii nopţii, la lupi şi la lilieci şi atunci inima mea se va încălzi. Oricum, gata cu vorbele, acţiunea vorbeşte mai tare decât vorbele!", a subliniat Cage entuziasmat, invitând publicul să se bucure de Face Off/ Faţă în Faţă, în regia lui John Woo, unul dintre cele trei filme ale sale preferate.

       

       

      Nicolas Cage, născut pe 7 ianuarie 1964, în oraşul californian Long Beach, cu numele Nicolas Kim Coppola, a câştigat un Oscar pentru rolul din Leaving Las Vegas (1995) şi a fost nominalizat pentru interpretarea din Adaptation (2002).

       

      Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2019 are loc la Cluj până pe 9 iunie.

       

      Sursa: news.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor