Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Margot Robbie, sexy pentru Marie Claire!

      10 februarie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Margot Robbie este vedeta numărului din martie al revistei Marie Claire, iar pozele, deşi nu dezvăluie prea mult din corpul actriţei sunt extrem de sexy. Puteţi vedea şi voi imaginile mai jos!

       

      Australianca se numără printre actriţele care au avut o ascensiune rapidă la Hollywood. De la o actriţă necunoscută care juca în telenovele, Margot a ajuns să fie preferata lui Martin Scorsese. La doar 24 de ani, este una dintre cele mai dorite femei de la Hollywood.

       

      Blondina din The Wolf of Wall Street a fost fotografiată de artistul Beau Grealy. În timpul şedinţei foto, Margot şi-a făcut timp să ne împărtăşească câteva lucruri despre viaţa personală.

       

      „Am o viaţă normală la fel ca ceilalţi tineri de vârsta mea. Dacă aş fi chelneriţă, probabil aş avea acelaşi stil de viaţă. Aş merge la aceleaşi cluburi, aş locui în aceeaşi casă şi aş ieşi cu aceiaşi oameni.”, a spus ea.

       

      Spre surprinderea tuturor, Margot nu vrea să aibă relaţii amoroase cu colegii de breaslă: „Am luat decizia de a nu ieşi cu actori, nu din cauză că nu-mi plac. Oamenii devin prea interesaţi de viaţa ta atunci când eşti o persoană publică şi asta dăunează relaţiei. O relaţie formată din doi oameni extrem de cunoscuţi, ar dubla interesul presei şi implicit ne-ar afecta foarte mult pe noi. Aş vrea să evit acest lucru.”

       

      La sfârşitul acestei luni, Margot Robbie joacă alături de Will Smith în filmul Focus. Clic AICI pentru a vedea trailerul!

       

       

      Sursa: marieclaire.com

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor