Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Martin Scorsese colaborează cu Leonardo DiCaprio pentru un nou film

      19 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      După filmul Silence, opusul intens al misionarilor catolici din Japonia, Martin Scorsese se întoarce la forma pe următoarele două proiecte. În 2018, îl va lansa pe The Irishman, un film clasic de scoruri Scorsese cu Robert De Niro, Al Pacino și chiar amuzantul Joe Pesci. În cazul în care nu a fost suficient pentru Scorsese, regizorul va urmări acest film cu o adaptare a adevăratului thriller Killers of the Moon Flower: Osage Murders și nașterea FBI-ului cu colaboratorul frecvent Leonardo DiCaprio.


      Asta e corect. Echipa de vis se întoarce împreună pentru prima dată încă din 2013, The Wolf of Wall Street, care a fost nominalizat la cinci premii Oscar, printre care Best Picture, cel mai bun regizor pentru Scorsese și cel mai bun actor pentru Leo. 

       

      Killers of the Moon Flower: Osage Murders, scrisă de David Grann de la The New Yorker, urmărește uciderea membrilor națiunii indiene Osage din Oklahoma, în anii 1920, după ce petrolul a fost descoperit pe pământul lor. Decesele misterioase ale membrilor triburilor au devenit una dintre primele cazuri majore de omucidere ale FBI-ului. După cum rezumă cartea, "În disperare, tânărul regizor, J. Edgar Hoover, s-a întors spre un fost Texas Ranger numit Tom White pentru a dezvălui misterul. White a pus împreună o echipă sub acoperire, inclusiv unul din singurii agenți americani indieni în Agenții s-au infiltrat în regiune, încercând să adopte cele mai noi tehnici de detectare. Împreună cu Osage, au început să expună una dintre cele mai îngrozitoare conspirații din istoria americană.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor