Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Marvel aniversează 80 ani și lansează un album special

      13 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Cu ocazia împlinirii a 80 de ani de existență, Marvel Comics va lansa un album special care va spune povestea evoluţiei tuturor eroilor încă de la înfiinţare, din 1939.


      Albumul "Marvel Comics No. 1000" va fi disponibil în luna august și va conține 80 de pagini în care vor fi prezentați eroi legendari precum Captain America, Spider-Man, Thanos, Wolverine, Black Panther şi Cei Patru Fantastici, dar și alţi eroi mai puţin cunoscuţi precum Blue Marvel sau Night Thrasher.

       

      marvel 80

       

      "Este cea mai complexă şi dificilă carte pe care am conceput-o", a declarat Tom Brevoort, editor la Marvel. Dacă majoritatea benzilor desenate sunt concepute de un scenarist şi de o echipă de desenatori, albumul "Marvel Comics No. 1000" a fost creat de 80 de echipe diferite, iar fiecare s-a ocupat de câte o pagină. 

       

      Fiecare pagină a albumului va conţine câte un an din istoria Universului Marvel. Prima ediție a cărților de benzi desenate a fost lansată pe 31 august 1939, pe vremea când compania Marvel purta numele de Timely Comics.

       

      Sursa: Marvel.com, news.ro 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor