Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Matt Damon este amantul lui Michael Douglas, într-un film despre pianistul Liberace

      13 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Michael Douglas şi Matt Damon vor juca în filmul "Behind the Candelabra", despre viaţa celebrului muzician american Liberace, care va fi regizat de Steven Soderbergh.

       

      În acest film, Douglas va juca rolul lui Liberace, iar Damon, pe cel al partenerului de viaţă al artistului, Scott Thorson.

       
      Pianistul Wladziu Valentino Liberace - cunoscut simplu ca Liberace şi faimos pentru stilul său de viaţă excentric - s-a născut în 1919 şi a murit în 1987.

       

      Într-o carieră de patru decenii, Liberace a devenit celebru la nivel mondial. Între anii 1950 - 1970, a fost unul dintre cel mai bine plătiţi oameni din industria de divertisment, dar viaţa lui a fost marcată de excese, atât pe scenă, cât şi în particular.


      Filmul va intra în producţie vara viitoare.

       

      Damon a lucrat recent cu Soderbergh, pentru "Contagion: Pericol nevăzut", în timp ce Douglas a jucat în "Trafic", film care a primit patru Oscaruri, inclusiv unul pentru cel mai bun regizor.

       

      De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street".

       

      Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller.

       .
      Matt Damon a câştigat premiul Oscar în 1997, împreună cu actorul şi bunul său prieten Ben Affleck, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting".Ulterior, seriile "Ocean's" şi "Jason Bourne" i-au adus statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes.

       

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor