Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Mesajele emoţionante ale actorilor după un deceniu de Game of Thrones

      21 mai 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Odată cu marele final al Game of Thrones, actorii Emilia Clarke, Sophie Turner şi Jacob Anderson, au transmis mesaje emoţionante de adio prin intermediul reţelelor de socializare.

       

      După ce a interpretat personajul Daenerys Targaryen timp de aproximativ un deceniu, Emilia Clarke şi-a postat gândurile pe Instagram, duminică seară, înaintea difuzării ultimului episod.

       

       

      „Să găsesc cuvintele pentru a scrie acest mesaj m-a copleşit, pentru că vreau să spun atât de multe, iar cuvintele sunt mici în comparaţie cu ce a însemnat pentru mine acest show şi Dany. Capitolul mamei dragonilor a însemnat toată viaţa mea de adult”.

       

      Înainte de a juca acest rol, Clarke - acum în vârstă de 32 de ani - a avut doar câteva apariţii scurte în seriale şi filme de televiziune.

       

       

      Această femeie mi-a acaparat inima. Am transpirat în flăcările dragonilor, am vărsat multe lacrimi după cei care au părăsit familia noastră devreme şi mi-am chinuit creierii în încercarea de a o interpreta pe Khaleesi şi cuvintele ce mi-au fost date”.

       

      Clarke, care a primit trei nominalizări la Emmy pentru rolul din Game of Thrones, şi-a condus tatăl pe ultimul drum în 2016.

       

      «Game of Thrones» m-a format ca femeie, ca actor şi ca om. Îmi doresc ca dragul meu tată să fi fost aici, acum, să vadă cât de departe am zburat noi”, a mai scris actriţa.

       

       

      Sophie Turner, a.k.a. Sansa Stark, a scris şi ea un mesaj de despărţire: „Sansa, îţi mulţumesc că m-ai învăţat rezistenţa, curajul şi ce înseamnă adevărata forţă. Mulţumesc pentru că m-ai învăţat să fiu blândă şi răbdătoare şi să conduc cu dragoste”.

       

      La fel ca Emilia Clarke, Turner, în vârstă de 23 de ani, a petrecut o mare parte din viaţa de adolescentă pe platourile de filmare ale serialului.

       

       

      Am crescut cu tine. M-am îndrăgostit de tine când aveam 13 ani şi acum, zece ani mai târziu, la 23, te las în urmă, dar nu voi lăsa niciodată în urmă ceea ce m-ai învăţat”.

       

       

      Turner a mulţumit întregii echipe, care a învăţat-o cele mai importante lecţii de actorie. „Fără voi nu aş fi persoana de astăzi. Mulţumesc pentru că mi-aţi dat această şansă”.

       

       

      La rândul lui, Jacob Anderson, care joacă rolul Grey Worm, a spus despre cei şase ani în care a jucat în serial că au fost „cea mai nebunească excursie cu şcoala”.

       

      Grey Worm. Ai trecut de la un robot la un băiat adevărat. Sunt mândru de tine. Îmi vei lipsi, prietene. Mulţumesc tuturor celor cărora le-a păsat de el. Era chiar speriat la început, dar l-aţi făcut să se simtă iubit. Apreciază. L-am întrebat”, a scris actorul pe Instagram.

       

      Cel de-al optulea şi ultimul sezon al Game of Thrones s-a încheiat pe 19 mai.

       

       

      Scriitorul George R.R. Martin a anunţat recent că trei show-uri Game of Thrones, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.

       

      Sursa: vanityfair.com, news.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor