Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Michael Caine: ”Actoria a fost marea mea dragoste”

      16 februarie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Michael Caine a declarat recent că actoria i-a adus cea mai mare bucurie a vieţii sale. Actorul din ”The Journey 2: The Mysterious Island” a explicat că frumoasa lui carieră de aproape 60 de ani s-a dovedit a fi una dintre marile pasiuni ale vieţii sale.

       

      ”Am avut norocul de a-mi începe cariera ca un actor amator. Ceea ce inseamna că am facut acest lucru din plăcere”, a declarat Caine pentru ”The Chicago Sun-Times”. ”Am făcut ceva pentru care am fost foarte bine plătit zeci de ani şi e un lucru pe care l-am practicat din plăcere.” ”Sună de parca aş fi fost prostituată”, a adăugat el râzând.

       

      Caine a continuat spunând că a acceptat rolul lui Alexander Anderson din ”Journey 2: The Mysterious Island” pentru că a vrut să apară într-un film la care se vor uita şi nepoţii săi.

       

      ”Nu am făcut nici un film la care să se poată uita copiii, pana la ”Journey 2”. Am procedat la fel şi cu mama lor. Atunci când a împlinit 6-7 ani, am realizat ”Muppets Christmas Carol” pentru ea”, a spus actorul britanic.

       

      ”Acum nepoţii mei vor fi în măsură să spună: am un bunic care se plimbă pe spatele unui bondar uriaş. Bunicul tău ce face?”

       

      De două ori caştigător al premiului Oscar, ”Journey 2: The Mysterious Island” rulează momentan în cinematografele din Statele Unite şi Marea Britanie.

       

      Sursa: digitalspy.co.uk

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor