Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Michelle Pfeiffer (53 de ani): „Arătam ca o femeie fără adăpost în anii 1980”

      29 martie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Pentru o bună perioadă de timp, Michelle Pfeiffer „s-a luptat cu imaginea ei de femeie atrăgătoare”. Vorbind cu publicaţia „The Sun”, actriţa în vârstă de 53 de ani, a mărturisit că abia atunci când a filmat „The Fabulous Baker Boys” în 1989 (pe când avea 31 de ani), a devenit mai încrezătoare şi a început să se simtă bine în pielea ei.

       

      „Cu doi ani înainte nu aş fi putut juca rolul atrăgătoarei Susie Diamond. Era o persoană dinamică, care nu făcea compromisuri şi eu am fost capabilă să îmbrac acele haine şi să interpretez rolul”, a explicat Pfeiffer. „Probabil din cauza felului în care arătam, mă feream să cumpăr lucruri sexy.”

       

      „A fost un punct de cotitură pentru mine, deoarece nu înţelegeam de ce bărbaţii o considerau sexy. Îmi doream să semăn cât mai mult cu eroina. Înainte de asta, mă plimbam pe stradă arătând ca o femeie fără adăpost!”

       

      Pfeiffer a dezvăluit, de asemenea, că cel mai important moment din viaţa ei a fost atunci când a devenit mamă pentru Claudia Rose (18 ani) şi John Henry (17 ani), cu soţul ei, producătorul David E. Kelley (55 ani). „Dacă mi-ar fi spus cineva atunci când aveam 18 ani că voi supravieţui cu numai 3 ore de somn pe noapte, nu aş fi crezut. Dar te descurci.”

       

      Actriţa a adăugat că nu şi-ar dori o carieră în lumea divertismentului pentru copiii ei. „Le-aş spune: Fii doctor sau altceva...Am pastrat întotdeauna valoarea unei educaţii bune. Atunci când am devenit mamă, mi-am dat seama că nu am profitat destul de educaţia mea şi am ajuns să apreciez cât de importantă este.”

       

       

      Sursa: usmagazine.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor