Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Mihai Bobonete interpreteaza rolul principal din "Marea Aventură LEGO"

      6 februarie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Cunoscutul actor din serialul Las Fierbinti, difuzat pe Pro Tv, da viata in premiera unui rol principal in animatia  Marea Aventură LEGO, care va avea premiera din 14 februarie, pe marile ecrane din Romania, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

       

      „Nu m-am asteptat ca personajul dublat de aceasta data sa fie si cel principal. Am avut mai mult de munca decat de obicei, pentru ca nu sunt inca un expert in dublaj, insa m-a ajutat foarte mult echipa cu care am lucrat. Cat despre personajul meu, Emmet este un tip ca oricare altul, dar care, dintr-o intamplare neasteptata, devine erou. Personajul imi este drag tocmai pentru simplitatea sa si felul in care face fata tuturor situatiilor extreme in care este pus. Este un baiat bun si aici seamana cu mine. Am emotii pentru premiera. Pana si fiul meu se pregateste special pentru eveniment si va veni cu toata gasca de prieteni din bloc.”, a declarat Mihai Bobonete despre implicarea sa in proiectul de animatie Marea Aventură LEGO.

       

       

      Filmul animat 3D urmăreşte povestea lui Emmet, o figurină Lego obişnuită şi conformistă care este identificat greşit ca fiind Cel Special, o persoană cu capacităţi extraordinare, singura care poate salva lumea. Este recrutat într-o frăţie care are misiunea de a-i împiedica uneltirile unui tiran malefic, iar, spre amuzamentul publicului, Emmet este complet nepregătit pentru această aventură.

       

      Marea Aventură LEGO este primul film de acţiune LEGO de lungmetraj.

       

      În oraşul unde totul este fantastic, plin de culoare şi zâmbete, Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, pare cel mai fericit locuitor. Fără să se remarce prin calităţi excepţionale, Emmet ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte din greşeală titlurile de "persoană extraordinară" şi "salvatorul planetei". Astfel, porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii. Deşi este complet nepregătit pentru misiune, mai mulţi supereroi îndrăgiţi îi vor sări în ajutor.

       

      Un film distribuit de MediaPro Distribution, Marea Aventură LEGO are premiera pe 14 februarie, în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Oneşti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Line Cinema (Râmnicu Vâlcea), Centrul Cultural Călăraşi.

       

      Pentru mai multe informaţii despre film puteţi accesa #mareaaventuralego din pagina de Facebook.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor