Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      MINIONII - lansare record în România!

      13 iulie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Călătoria plină de peripeții a simpaticilor Kevin, Stuart și Bob pentru a-și găsi un stăpân pe care să-l slujească pe viață a pornit cu succes atât pe marele ecran, cât și în afara lui.

       

      MINIONII au urcat direct pe locul I all time în topul weekendurilor de lansare a unei animații în România, atât ca număr de spectatori, cât și ca încasări.

       

      Animația produsă de studioul Illumination in colaborare cu Universal Pictures și distribuită în România de Ro Image 2000 a fost văzută de 101.889 spectatori, cu încasări record de 2.117.615 lei.

       

      Este animația cu cele mai bune încasări all time în weekendul de lansare în România, si cea mai de succes lansare de filmall time din luna iulie în România.

       

      MINIONII aduc și un nou record pentru Ro Image 2000, fiind al treilea film cu cele mai bune încasări la lansare în 2015, după marile succese Fast & Furious 7 și Fifty Shades of Grey!

       

      Vă mulțumim pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat în promovare, și dăm cuvântul marilor câștigători J

      Mesajul Minionilor pentru fani:

       

      “Como le bono relasi, meredite loco la pati: MINIONS, bleah MINIONS! La ba, la machinapuchete. Pero NO! La bibbipbap, murebarada. Padut la buji. So e subito la Meledandri, la pate, la sinchebab…paratuttiiii.MINIOOOONS!!!”


      Traducerea din minioneză:

       

      În sfârșit, după o lungă așteptare, am venit în fața voastră pe marile ecrane, chiar dacă unii cârcotași nu ne dădeau prea mari șanse: “Da, Minionii, vezi să nu…” DAR NU! S-a demonstrat că ne iubiți la fel de mult pe cât vă iubim și noi. Așa că vă transmitem din partea noastră, a lui Meledandri, și a producătorilor: NOI, MINIONII, VĂ  MULȚUMIM ȘI VĂ IUBIIIM!!!”

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor