Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Mircea Solcanu îl dublează pe Liam Neeson în animația "The Nut Job: Goana după alune 3D"

      22 ianuarie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      După ce și-a demonstrat talentul ca om de radio, Mircea Solcanu, experimentatul prezentator al Poveștirilor de Noapte, își construiește o frumoasă carieră în domeniul dublajului de animație, interpretând un nou personaj plin de personalitate din 24 ianuarie, în filmul The Nut Job: Goana după alune.

       

      ,,De data asta sunt un raton, drăguț și nu prea. Cred că prezența în lumea personajelor animate e cea mai cinstită, pentru că nu trebuie să minți decât de dragul poveștii și al celor care vor râde în sală, pentru că și ăsta e un fel de Nut Job.”

       

      Este pentru a doua oară când Mircea Solcanu își face simțită prezența pe marile ecrane, debutul său în animație fiind marcat de filmul Justin ș cavalerii 3D, la invitația MediaPro Distribution. De această dată îi revine plăcerea de a-l dubla pe celebrul Liam Neeson, cel care în versiunea originală și-a împrumutat vocea unui raton (Raccoon).

       

      Liderul autoproclamat al Parcului Liberty, Raccoon pare să fie nobil în conducerea comunităţii, dar este doar o faţadă după care se ascund propriile sale interese. Este un maestru al manipulării avid după bani şi putere şi nu s-ar da în lături de la nimic ca să-şi satisfacă apetitul. În ciuda delirului de grandoare, nu este capabil să facă mai nimic de unul singur, aşa că întotdeauna îi cere ajutorul Cardinalului de nezdruncinat. Raccoon s-a săturat de nepăsarea lui Surly faţă de regulile parcului şi pândeşte ocazia perfectă să scape de această rozătoare arogantă. Dar Raccoon s-a concentrat prea mult asupra lui Surly şi i-a scăpat din vedere că cel mai mare rival al său poate fi chiar mâna lui dreaptă, Andie.

       

      Alături de Mircea Solcanu și-au mai adus contribuția la versiunea în limba română a filmului The Nut Job: Goana după alune Daniel Buzdugan și Andreea Marin.

       

      Undeva într-un orăşel imaginar numit Oakton City, neastâmpărata veveriţă Surly şi prietenul său, şobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte îndrăzneţ: sa jefuiască cel mai mare magazin de alune pentru a-şi asigura hrana pe timpul iernii! Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic şi multe alte bunătăţi atrage o gramadă de voluntari. Aşa că cei doi adună o adevarată bandă de animăluţe, care mai de care mai curajoase sau mai… fricoase şi declanşează atacul!

       

      Pentru ca planul lor să reuşească, cei doi au nevoie şi de o echipă de nădejde, dispusă la orice pentru a obţine prada. Astfel intră în joc prietenii lui Surly: narcisistul Grayson, seducătoarea Andie, ratonul Raccoon şi căţeluşa Precious.

       

      Ce urmează este o întreagă aventură, foarte complicată şi foarte amuzantă! 

       

       

      Un film distribuit de MediaPro DistributionThe Nut Job: Goana după alune are premiera pe 24 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera(Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Twins (Ploiești), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Centrul Cultural Călăraşi, Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor