Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Morgan Freeman: rasismul in America a crescut de cand este Barack Obama presedinte!

      27 septembrie 2011, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Pana la alegerile prezidentiale din 2012, vedetele de la Hollywood, vor fi examinate cu atentie, pentru fiecare declaratie politica pe care o fac. Opiniile actorilor despre problemele politice nu ar trebui sa fie exprimate, deoarece o parte din populatia tarii care nu este de acord cu aceste afirmatii, nu ii va mai urmari la box-office.

       

      Cel mai recent luat in vizor este Morgan Freeman, care in cadrul unui interviu in emisiunea CNN “Piers Morgan Tonight”, a declarat ca venirea lui Barack Obama la putere a inrautatit procesul de desfiintare a rasismului in America.

       

      In timpul interviului, Freeman a explicat ca miscarea "Tea Party" este rasista, acestia dorind sa-l inlature pe Obama de la putere. “Politica lor sustinuta public este sa faca orice pentru ca Obama sa aiba un singur mandat. Ce semnifica acest lucru? Da-o incolo de tara. Vom face orice sa il dam la o parte pe negrul acesta”, a adaugat el.

       

      Imediat dupa interviu, au aparut comentarii pe internet despre faptul ca afirmatiile lui Freman vor avea consecinte asupra filmului “Dolphin Tale”, in care acesta joaca.

       

       

       

       

       

       

      Sursa: deadline.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor