Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Moş Crăciun în pragul divorţului într-o nouă comedie romantică

      22 martie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Moş Crăciun şi soţia sa au un mariaj pe care toţi îl invidiază. Cei doi au fost căsătoriţi pentru sute de ani, lucrează împreună şi se înţeleg perfect. Însă o nouă comedie romantică îi va prezenta într-o ipostază nouă, după un scenariu semnat de Brian Burns (“Daddy’s Home”).

       

      Broad Green Pictures au început demersurile pentru un proiect nou alături de Burns, o comedie specifică sărbătorilor de iarnă ce se va numi “The Fight Before Christmas”. Povestea este una neobişnuită pentru filmele de gen. După 700 de ani de căsnicie, Doamna Crăciun se simte neapreciată pentru toată muca depusă cu pregătirile specifice şi îl părăseşte pe Moş Crăciun cu doar două sapatamani înainte de sărbători. Cum soarta Crăciunului este în pericol, Moş Crăciun zboară de la Polul Nord la New York să o aducă înapoi şi să salveze astfel spiritul sărbătorilor.

       

      Aflată abia în satdiul de proiect, nu ştim exact care va fi distribuţia comediei, dar o alegere excelenta pentru rolul lui Moş Crăciun ar fi, fără îndoială, Will Ferrel, dat fiind umorul său incontestabil şi experienţa în filmele de gen. Însă acestea sunt doar supoziţii deocamdată deoarece filmul se va lansa cel mai devreme în preajma Crăciunul 2017, aşa că mai avem puţin de aşteptat.

       

      Sursa: cinemablend.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor