Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      ,,My Little Pony: Filmul", inspirat din realitate!

      10 octombrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Copilăria e o perioadă importantă din viața fiecăruia. Ne marchează și ne transformă în adulții de azi. Iar uneori, ne inspiră o carieră.

      Este cazul creatoarei poneilor care au marcat, la rândul lor, copilăria a milioane de micuți. Bonnie Zacherle a iubit poneii, de mică și a reușit să transmită mai departe această iubire, prin linia pe care a creat-o.

       

      De unde a pornit totul?

       

      De la un ponei real, pe nume Knicker. Bonnie Zacherle l-a îndrăgit în Japonia, unde locuia împreună cu familia sa. Tatăl ei era veterinar, așa că avea grjijă de multe animale, iar Knicker a reușit să o impresioneze pe Bonnie. Atât de mult, încât nu i-a mai ieșit din suflet.

       

      Cum a continuat povestea?


      Cu Knicker în inimă și în gând, ani mai târziu, Bonnie Zacherle le-a propus celor de la Hasbro un căluț de jucărie. Fără succes, însă. 3 ani i-au trebuit lui Bonnie (care între timp se specializase în design și ilustrații), pentru a-și vedea visul cu ochii. Dorința ei s-a îndeplinit când se aștepta mai puțin. La un an după ce renuțase la idee, un reprezentant Hasbro i-a cerut să creeze un ponei.

       

      Așa a apărut My Pretty Pony, care, cu câteva îmbunătățiri, sugerate de soția Vice-Președintelui de Marketing al Hasbro, a devenit My Little Pony, pe care compania l-a brevetat.

       

      Linia de jucării a avut șase ponei și a fost la un pas de a nu fi lansată pe piață, pentru că, la debutul în cadrul unui târg de jucării, nu a avut succes. Reprezentanții Hasbro s-au ținut, însă, tari pe poziții și bine au făcut, pentru că, odată ajunși în magazine, poneii au făcut ravagii.

       

      Asta a determinat compania să creeze desenele animate, în parteneriat cu Marvel și, ulterior, primul film.

      My Little Pony: Filmul a fost lansat în 1986.

       

      Iată că, 31 de ani mai târziu, o nouă peliculă apare în cinematografe, cu același titlu. Filmul va fi lansat vineri, în România, iar dublajul va fi asigurat de vedete precum Adela Popescu și Radu Vâlcan.

       

      Sursa: mentalfloss.com

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru YouTube - FilmSi Channel)


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor