Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Natalia Oreiro s-a lăsat de telenovele şi vine pe marile ecrane în drama argentiniană „Îngerul morţii”, din 5 septembrie la cinema

      4 septembrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Natalia Oreiro s-a născut pe 19 mai 1977 în Montevideo, Uruguay. Încă din copilărie, viaţa ei s-a împărţit între spectacole şi înregistrări în studiou. A început să studieze artele teatrale la vârsta de 8 ani. Patru ani mai târziu, apărea în prima reclamă.

       

      În 1988, a lansat în întreaga lume primul ei album, intitulat „Natalia Oreiro”, iar piesa ”Cambio Dolor”, i-a deschis drumul către televiziune, ajungând să joace în filmul de succes „Muneca Brava”. În 2012, a fost numită „regina telenovelor”.

       

      Natalia este, de asemenea, apreciată pentru frumuseţea ei, revista Esquire incluzând-o în topul celor mai frumoase femei în viaţă.

       

      Din 5 septembrie, Natalia Oreiro revine pe marile ecrane în drama argentiniană Îngerul morţii, un film regizat de Lucia Puenzo, despre renumitul doctor nazist Josef Mengele, cel care a condus experimentele năucitoare pe evreii din lagărul de la Auschwitz. Vezi trailerul mai jos!

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor