Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      ,,Neînfricată”(Brave), al treisprezecelea film Pixar care debutează pe locul 1 în box office

      9 august 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      ,,Neînfricată” (Brave), cea mai noua animaţie marca Pixar a debutat vitejeşte în box-office-ul american ajungând la încasări de aproximativ 175 milioane de dolari americani, în doar două săptămâni de la lansarea în cinematografele din Statele Unite Ale Americii.

       

       

      Mai mult decât atât, Brave este cel de-al 13-lea film Pixar la rând care debutează pe locul  întâi în box office-ul american.

       

       

       

      Astfel, prin contribuţia Brave, Disney au devenit primele studio-uri de producţie cinematografică care au atins pragul de 1 miliard de dolari în încasări, de la începutul anului 2010 până acum.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      Haioasa animaţie 3D Pixar va sosi pe marile ecrane din România începând cu 17 august, iar coloana sonoră în limba română este interpretată de binecunoscuta cântăreaţă Paula Seling.

       

       

      Brave este povestea încăpăţânatei prinţese Merida, fiica Regelui Fergus şi a Reginei Elinor, o arcaşă iscusită şi o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. Decisă să îşi croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoţieni, iar acţiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos şi furie în întregul regat.

       

       

      Atunci când prinţesa cere ajutorul unei vrăjitoare pentru a-şi îndeplini dorinţa, un blestem cumplit se abate asupra familiei regale. Astfel, Merida trebuie să dea dovadă de curaj şi să-şi folosească talentele şi resursele pentru a dezlega blestemul înainte să fie prea târziu. Pe măsură ce se luptă cu puternica vrajă, Merida devine o eroină şi învaţă semnificaţia curajului adevărat. 

       

       

      Regizorul Mark Andrews explică: “Brave este despreî ncercările unei adolescente de a se regăsi pe sine. Mai bine zis, este despre conflictul dintre cum o vede lumea pe Merida şi cum se vede ea pe ea însăşi. Curajul adevărat izvorăşte din interior.”


      ,,Neînfricata” (Brave) este o poveste animată spusă cu haz şi cu un accent scoţian fermecător, care va fascina spectatorii de toate vârstele şi îi va purta pe frumoasele meleaguri ale Scoţiei,unde vor trăi alături de  încăpătânata, războinica şi rebela prinţesă Merida o aventură de neuitat. 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor