Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Nicoleta Luciu este Wonder Woman din 14 februarie pe marile ecrane în "Marea Aventură Lego"

      4 februarie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Mamă a patru copii, actriţă şi cantareaţă, Nicoleta Luciu debutează în animaţie odată cu lansarea filmului Marea Aventură Lego, unde o interpretează pe  Wonder Woman din 14 februarie pe marile ecrane.

       

      ,,Am avut emoţii, însă a fost ceva complet nou. I-am vazut la lucrul pe cei de la studioul de dublaj, care nu au o meserie deloc usoara. Chiar dacă nu am un rol foarte mare, îmi închipui că Zsolt Jr. care urmareşte la cinema fiecare animaţie la cinema de 2-3 ori o sa îşi depăşească recordul personal cu filmul în care ii recunoaste vocea mamei lui şi că va fi mândru de mine.” , a declarat Nicoleta Luciu despre debutul sau în animaţie.

       

      Marea Aventură Lego este primul film de lungmetraj facut vreodata cu si despre LEGO.

       

      În oraşul unde totul este fantastic, plin de culoare şi zâmbete, Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, pare cel mai fericit locuitor. Fără să se remarce prin calităţi excepţionale, Emmet ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte din greşeală titlurile de „persoană extraordinară” şi „salvatorul planetei”. Astfel porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii.  Deşi este complet nepregătit pentru misiune, mai mulţi supereroi îndrăgiţi îi vor sări în ajutor;

       

       

      Un film distribuit de MediaPro DistributionMarea Aventură Lego are premiera pe 14 februarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex(Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria(Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale(București), Cinema Twins (Ploiești), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia(Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Line Cinema (Râmnicu Vâlcea), Centrul Cultural Călăraşi.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor