Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Noi imagini spectaculoase din culisele filmului "Elita gangsterilor" (Gangster Squad)

      19 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Data de lansare a filmului Gangster Squad a fost decalată din septembrie 2012,  până în ianuarie 2013.

       

       

      Această amânare a oferit celor de la Warner Bros. posibilitatea de a testa câteva modalităţi interesante de promovare, precum acest set de fotografii spectaculoare din culise, însoţite de comentarii din partea directorului Ruben Fleischer

       

       

      Acţiunea filmului este plasată în Los Angeles-ul anilor ’40, într-un decor rafinat şi costume elegante – în care un echipaj secret din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles luptă împotriva şefului mafiei din Coasta de est, Mickey Cohen (Sean Penn).

       

       

       

      Actorii Josh BrolinRyan GoslingEmma StoneNick NolteMichael PeñaAnthony Mackie şi Giovanni Ribisi fac parte din distribuţia peliculei  "Elita gangsterilor" (Gangster Squad)

       

       

       

       

       

       

       

       

      Poza 1: “În prima zi de filmare. Josh Brolin îl interpretează pe John O-Mara, un poliţist uns cu toate alifiile, care se îndreptă către sediul clanului mafiot condus Mickey Cohen. Este prins în lift şi nevoit să se bată cu doi criminali, pe care îi va învinge”.

       

       

      Poza 2: “O urmărire poliţienească se finalizează cu spargerea tavanului din sticlă şi aterizarea într-un studio, chiar în timpul unei şedinţe foto având-o ca protagonistă pe Bettie Page (interpretată de Nancy McCrumb).”

       

       

      Poza 3: În această scenă, poliţistul Jerry Wooters (interpretat de Ryan Gosling), i se prezintă  lui Grace Faraday, interpretată de Emma Stone. Evident că există o chimie între cei doi”.

       

       

      Poza 4: Împreună cu Nick Notle, care joacă rolul şefului Departamentului de Poliţie, Bill Parker. Acest personaj este văzut asemenea regelui Richard “inimă de leu”. Numai lui Nolte i-ar fi putut trece aşa ceva prin minte”.

       

       

      Poza 5: “Unul din locurile mele preferate: Restaurantul Clifton, un loc care există în Los Angeles din anii ’30. O călătorie în timp”.

       

       

      Poza 6: A fost greu să redau atmosfera vintage a oraşului Los Angeles – deoarece acum sunt clădiri foarte înalte. A trebuit să mergem către periferia oraşului, în zone precum Sylmar”.

       

       

      Poza 7: “Un moment de cotitură pentru personajul Gosling: În timpul unei altercaţii, un copil este ucis de oamenii lui Cohen. Acesta este momentul cheie care îl va determina să se urce la bord – aşa cum este scris în scenariu – “poliţistul trecut în adormire revine la viaţă”.

       

       

      Poza 8: “Toată echipa: Brolin, Robert Patrick, Anthony Mackie, Michael Pena, Gosling şi Giovanni Ribisi. Unii din cei mai haioşi şi mai grozavi actori strânşi laolaltă”.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor