Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Noi secvenţe din „Interstellar”

      29 septembrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      Noul şi anticipatul film al lui Christopher Nolan ajunge în cinematografe pe 7 noiembrie. Până atunci v-am pregătit un alt clip video!

       

      După cum bine ştiţi, Christopher Nolan a inclus diverse elemente de science-fiction în filmele sale. De la dispozitivul creat de Nikola Tesla (David Bowe) în thriller-ul dramatic The Prestige, la tehnologia  din Inception, pasiunea lui Nolan s-a regăsit întotdeauna în proiectele sale.

       

      În această toamnă se va lansa noul său film, Interstellar: Călătorind prin univers. Pentru mulţi, pelicula nu mai are nevoie de nicio prezentare. Subiectul captivant şi distribuţia de excepţie (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain) sunt de-ajuns pentru a convinge orice cinefil de reuşita regizorului!

       

      Interstellar: Călătorind prin univers spune povestea unui pilot pe nume Cooper (McConaughey) care se îmbarcă într-o misiune specială de a călători pe o planetă îndepărtată prin aşa zisele "găuri de vierme", în încercarea de a salva omenirea, din calea unor dezastre ecologice de scară mare.

       

       

      Sursa: screenrant.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor