Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Noul proiect al lui Sly: Rambo vs Predator?

      21 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      Cariera lui Sylvester Stallone se află într-o perioadă de revitalizare. Actor, regizor şi producător de film, cunoscut pentru rolurile din seriile "Rocky Balboa", "Rambo" şi “Eroi de sacrificiu”, Sly captează din nou atenţia publicului.


      Stallone nu duce lipsă de activitate nici în 2013. Filmele “Bullet to the Head” şi “The Tomb” sunt programate a fi lansate în decursul acestui an şi a lăsat să se înţeleagă că va demara, de asemenea, filmările pentru “Rambo 5”.

       

      Site-ul Expendables Premiere, care şi-a exprimat dorinţa de a-l vedea pe John Woo la cârma celei de-a treia părţi a “Eroilor de sacrificiu”, a anunţat că următorul proiect al lui Stallone, la care lucrează de mai mult timp, ar fi “Hunter”.

       

      Scenariul filmului are la bază romanul omonim al lui James Byron Huggins şi îl are ca protagonist pe Nathaniel, un tip care poate găsi pe oricine sau orice, aici, pe pământ.  Acum, armata are nevoie disperată de el pentru a-l trimite într-o misiune periculoasă, pentru a găsi un animal “dispărut” undeva în zona cercului polar arctic.

       

      Mamiferul a ucis deja tot echipajul unei baze secrete de cercetare, precum şi pe toţi membrii unei trupe militare de elită, iar acum se îndreaptă spre partea sudică, locuită de oameni, pregătită să nimicească totul în calea ei.

       

      Deşi instinctele îi spun să stea deoparte, Hunter nu poate refuza misiunea şi descoperă în curând că animalul căutat este o creatură fioroasă, rezultat al unui experiment genetic. Are viclenia umană, ferocitatea unui animal de pradă şi puteri ancestrale. În afara acestor “înzestrări genetice”, se adaugă posibilitatea ca această creatură să fi devenit nemuritoare.

       

      Încă nu au fost confirmate oficial aceste informaţii, dar un lucru este cert: Stallone a achiziţionat drepturile pentru acest film şi este foarte probabil să fie lansat peste doi ani. Întrebarea este dacă Sly va face filmul “Hunter” sau dacă va include scenariul acestuia în “Rambo 5”?! Ne-ar plăcea să-l urmărim pe eroul de acţiune John Rambo transpus în pielea unui supererou, care se luptă cu creatura descrisă mai sus. Voi ce părere aveţi? 

       

       

      Sursa: Joblo

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor