Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      ,,Now You See Me 2: Jaful Perfect”, continuarea fenomenului din 2013, este de vineri în cinematografe

      16 iunie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      În 2013, Now You See Me – Jaful perfect a fascinat lumea întreagă cu escapadele uimitoare ale celor patru călăreţi, un grup extrem de talentat de iluzionişti profesionişti. Din 17 iunie, cei patru călăreţi se întorc, înNow You See Me: Jaful perfect 2 cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel, care va cuprinde întreaga planetă.

       

      Cu o distribuţie extraordinară, care îi include pe Jesse Eisenberg, Mark RuffaloWoody HarrelsonDave FrancoMorgan Freeman şi Michael Caine în rolurile pe care le-au avut şi în primul film, precum şi cu noii protagonişti Daniel RadcliffeLizzy CaplanSanaa Lathan şi Jay Chou, „Jaful perfect 2” oferă chimie, incitare şi mister la fel ca primul film, alături de o poveste inovatoare.

       

      Morgan Freeman este de părere că noul film ,,este mai bun decât precedentul din punct de vedere al inventivităţii şi al emoţiei. Eu cred că primul film a fost inovator din punctul de vedere al poveştii”, spune el. „Era bine scris şi bine făcut din perspectiva magiei la scară largă. Nimeni nu a mai făcut trucuri majore într-un film de la „Magicianul” lui Orson Wells, din anii ’40. Deci este ceva nou pentru public. Dacă vrei să-i încânţi pe oameni, trebuie să le oferi mereu ceva nou”, a concluzionat marele actor.

       

      Acţiunea filmului îi prezintă pe protagonişti la doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.

       

      Inamicul lor, Walter Mabry (Daniel Radcliffe), ameninţă să le distrugă renumele, iar singura lor şansă este să rămână cu un pas înaintea tuturor şi să pună în scenă cea mai mare iluzie a tuturor timpurilor. Aflaţi în continuă competiţie şi opoziţie, Mark Ruffalo şi Morgan Freeman vor ridica ştafeta încercând să se încurce reciproc.

       

      Distribuit de Freeman Entertainment, filmul Now You See Me: Jaful perfect 2 are premiera în cinematografele din România pe 17 iunie 2016.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor